Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


KEKČEVA DEŽELA - ZAKLJUČNI IZLET NAJSTAREJŠIH OTROK

Tam pod goro Špik je dežela, ki ji pravijo Kekčeva dežela. Saj poznate Kekca, nabritega fantiča, ki je ugnal Bedanca in teti Pehti speljal Volka, ukradel kapljice za Mojco in ... 

No, tja smo se odpravili na končni izlet. Vsi navdušeni, razigrani in pogumni ... Dokler nismo prišli do Bedančeve koče, kjer smo najprej rešili Mojco iz kletke, nato smo se čisto potiho splazili mimo spečega Bedanca. Tu je že pritekla kakšna solza, noge pa so se nam tresle kot šiba na vodi. Hitro smo se odpravili naprej do Kekca, da nam je s svojo razigranostjo vlil malo poguma v hlače. Skozi skrivni rov nas je peljal do svoje koče, kamor vzgojiteljice nismo imele vstopa. Vstopili so le otroci, ven pa jih ni bilo ... Še danes tuhtam, kako neki so prišli iz koče. Pravijo, da skozi dimnik, a jim ne verjamem.;-) Kmalu smo srečali teto Pehto, ki sploh ni strašna. V bistvu je zelo prijazna gospa. Postregla nam je domači čaj in pecivo. Vzgojiteljice je povabila v svojo kočo in ... To je pa naša skrivnost.;-)

vzgojiteljica Alenka

 

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit