Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


SVETI MIKLAVŽ

V torek, 6. 12. 2016, je bil za nas prav poseben dan. Z iskricami v očeh smo prav vsi že zelo nestrpno pričakovali obisk svetega Miklavža. Seveda nas je bilo tudi malo strah, če smo bili dovolj pridni, da bo sveti Miklavž sploh prišel.

Vse naše skrbi pa so bile odveč. Polni pričakovanja smo si v Šmartinskem domu najprej ogledali predstavo o Zvezdici Zaspanki, ki jo je za nas pripravila Karitas. Mimogrede, vse pohvale igralcem, bili so ODLIČNI! :-) Po končani predstavi smo svetega Miklavža priklicali s pesmijo Zlata kolesa. Prišel je v spremstvu angelov, ki so nam prinesli slastne bonbone. Veseli smo bili, ker je zopet prišel med nas, se z nami pogovarjal, skupaj pa smo zmolili tudi molitev Sveti angel. Ker se mu je mudilo naprej, nam je povedal, da je za vsakega izmed nas pustil tudi darilo, ki so nam jih potem razdelile vzgojiteljice. Mi smo mu polni lepih vtisov pomahali v slovo in se odpravili nazaj proti vrtcu. Tam pa nas je čakalo še eno presenečenje. Ko smo hoteli vstopiti v vrtec, nismo mogli skozi vrata. To pa zato, ker so nas za vrati čakala darila, ki so bila namenjena celemu vrtcu! In sicer čisto novi INŠTRUMENTI! To bo veselo, ko jih bomo uporabljali. :-) 

Hvala sveti Miklavž in nasvidenje prihodnje leto! :-)

 

 

 

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit