Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


MNOŽIČNI TEK OTROK

V četrtek, 19. 9. 2019, smo v okviru najbolj množičnega teka otrok v Sloveniji, tekli tudi v našem vrtcu. Geslo projekta je "ZAČNI MLAD, TEKMUJ POŠTENO". 

Projekt je namenjen promociji teka, gibanja in zdravega udejstvovanja v športu za najmlajše, ki ga promovira Atletska zveza Slovenije.

Po zajtrku smo se vsi skupaj (tudi najmlajši otroci, ki so bili naši navijači) zbrali na našem malem igrišču, potem pa skupaj odšli na stadion poleg OŠ Stražišče. Ker se je pri vsakem športu potrebno najprej ogreti, smo to storili tudi mi. Krožili smo z glavo, rokami, boki in gležnji, naredili smo 10 počepov, poskakovali smo. Ker nam je postalo že kar malo vroče, smo slekli svoje jopice in se postavili na pozicijo - za odebeljeno črto. Tik pred startom smo se pogovorili še o poštenem tekmovanju. Potem pa je bil res že čas, da začnemo. Na Alenkin znak smo stekli po progi. Skupaj z vzgojiteljicami smo se trudili po naših najboljših močeh. In prav zato smo bili na koncu zmagovalci prav vsi.:-) Prislužili pa smo si tudi majhno nagrado.:-)

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit