Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


TEDEN OTROKA

Teden od 30. 9. - 4. 10. 2019, je bil za nas TEDEN OTROKA.

Vsak dan je ena skupina pripravila nekaj za vse ostale v našem vrtcu, naša glavna tema pa je bila gibanje. Tako so nas prvi dan Sončki skupaj s Špelo in Nino povabili na stadion, na Sončkov tek. Najprej smo se ogreli, nato pa se je naš tek na Špelin znak začel. Ker smo vsi tako dobro tekli, smo na koncu dobili sončkove medalje. Drugi dan so nas Lunce skupaj z Barbaro in Tanjo naučile tri banse: najprej smo se spremenili v pingvine, potem smo pojedli in prebavili banano, na koncu pa smo odšli še na konjske dirke. Tretji dan so Oblački skupaj s Špelo in Mojco pripravili različne gibalne igre. Pri zadnji nalogi smo naredili poskus - pljuča, pri katerem smo lahko videli, kako delujejo naša pljuča. Četrti dan so nam Kapljice skupaj z Anko in Ireno pripravile različne gibalne naloge za posamezne organe in dele telesa. V priloženi knjigi smo si jih lahko tudi ogledali. Zadnji dan pa so nam Iskrice z Alenko ter Zvezdice s Petro, Katjo in Veroniko na našem velikem igrišču pripravile poligon, kjer smo se kljub svežemu jutru zelo hitro ogreli. Za zaključek smo se igrali s padalom, ki je bil vsem zelo všeč.

V celem tednu otroka smo neizmerno uživali. Dobro smo se razmigali in razgibali, zraven pa smo se o našem telesu naučili tudi kaj novega naučili.

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit