Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


PREDSTAVA KAPLJIC IN ČEBELAR NA OBISKU

Ker se je že bližal petek in s tem tradicionalni slovenski zajtrk, so v sredo, 13. 11. 2019, otroci iz skupine Kapljice skupaj z Anko in Ireno za nas pripravili predstavo, ki pa je vključevala posebnega gosta - čebelarja.

Predstava je govorila o fantku Roku, ki ga ni prav nič ganilo, da zunaj pada dež in je vse mokro. Zelo rad se je igral zunaj in seveda ni bilo večjega veselja, kot skakanje po novo nastalih lužah. Ker je prišel domov čisto moker, je bila mama zelo jezna. To pa ni bilo najhuje. Ponoči je začel kašljati in smrkati, zato ni kazalo drugega, kot da ga mama odpelje k zdravniku. Zdravnica mu je povedala, da se je prehladil in da bo prehlad hitro minil, če bo jedel tudi med. Rok je želel poiskati med, zato se je odpravil na pot. Za pomoč je prosil žabo, ptiča in nazadnje še medveda, ki ga je odpeljal do pravega čebelnjaka, v katerem domujejo pridne čebelice, ki nam dajejo med. Tam pa je srečal čebelarja, ki je ravno pobiral med iz panja. In v predstavi je nastopal čisto pravi čebelar g. Alojz Zupanc. Predstavil nam je delo čebel, povedal nam je kdo je čebela matica in kdo je trot. Povedal nam je tudi, kako čebele shranjujejo med in še veliko drugih zanimivih stvari . S seboj je imel tudi klobuk za zaščito pred čebelami, ki smo si ga lahko na glavo dali tudi mi.

 

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit