Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


TEČAJ DRSANJA 

V tednu od 18. - 22. 11. 2019, je za otroke našega vrtca potekal tečaj drsanja, ki ga je za nas organiziralo Športno društvo Migimal.

S starejšimi otroki, ki so obiskovali tečaj drsanja, smo se vsak dan takoj po zajtrku odpravili v garderobo, kjer smo se oblekli v smučarske hlače in tople bunde ter polni pričakovanja odhiteli na avtobusno postajo. Tam smo počakali na naš avtobus. Že sama vožnja z avtobusom je bila zabavna, kaj šele tečaj drsanja sam. Vsak dan smo uživali na ledu in se naučili kar nekaj novih stvari. Predvsem pa smo bili veseli, če nam je uspelo čim več časa stati in ostati na drsalkah. Ko smo padli na tla, smo se pač pobrali. Še dobro, da smo imeli vso smučarsko opremo, da padec ni bil preveč boleč.:-) Zadnji dan tečaja so nas lahko prišli pogledat tudi naši starši, stari starši, bratci in sestrice. Za presenečenje pa je poskrbela tudi velika miška, ki se je pridrsala na drsališče in nam dala petko. Ogledali smo si še nastop umetnostne drsalke in mladih hokejistov. 

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit