Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


ZGODBA O SNEŽAKU S SRCEM

(lutkovna predstava)

Letos ponovno sodelujemo s kulturnim umetniškim društvom Teater za vse Jesenice in v petek, 13. 12. 2019, je bila "na sporedu" prva njihova predstava z naslovom Zgodba o snežaku s srcem.

Predstava je govorila o dveh snežakih, ki sta živela v isti ulici. Prvega so naredili otroci iz hiše, v kateri sta vladala veselje in smeh, drugega pa otroci, v kateri sta vladali pomembnost in eleganca. Prvi snežak je bil vedno dobre volje, vesel in nasmejan, pripravljen nuditi zavetje prezebli in utrujeni sinički ter razigranemu mucu, drugemu pa kaj takega še na misel ni prišlo. Prvi snežak je hitro ugotovil, kaj je narobe z njegovim vzvišenim sosedom. Bil je brez srca, zato se je odločil, da mu podari svojo polovico. Tako je tudi sprva vzvišeni snežak postal vesel in nasmejan. Ni ga več motilo, če se je sinička usedla na njegov klobuk po najnovejši modi in če se je muc želel poditi okrog njega. Dobil je dobre in iskrene prijatelje.

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit