Baragov vrtec Timeline

Kontakt

BARAGOV VRTEC

Tel.: 04 270 11 21
Gsm: 041 520-620
Mail: info@baragovvrtec.si

Vpis v vrtec

Kliknite OBRAZEC ZA VPIS ,da se odpre novo okno. Z miškinim kazalcem pojdite desno spodaj, da se pokažejo ikone. Kliknite ikono natisni.
Izpoljnjeno vlogo osebno izročite g. župniku Bojanu Likarju.

Župnija Kranj Šmartin

smartin sm

 


TRADICIONALNI  KOSTANJEV PIKNIK S STARIMI STARŠI

Teden otroka smo pričeli s sedaj že kar tradicionalnim kostanjevim piknikom za stare starše. Dedki in babice so se našemu povabilu odzvali v zelo velikem številu in skupaj smo preživeli zares lepo dopoldne.

Vtisi dveh zadovoljnih starih staršev:

PIKNIK BIL JE ŽIV!

 

Veselo pričakovanje se je začelo, ko je Živa vsa vesela doma oznanila: imeli bomo kostanjev piknik za stare starše. Z veseljem sva sprejela vabilo in rezervirala ponedeljkovo dopoldne. Malo sva bila v skrbeh, kako bo z vremenom. Kakor naročeno, se je zjutraj zjasnilo in piknik se je začel s soncem obsijan. Tako je bilo tudi splošno razpoloženje, saj sta otroška razigranost in polne mize dobrot vzdušje še dodatno dvignila. Kostanjarju Jerebu ni zmanjkalo dela, dokler mu kostanj ni pošel. Naj omenim slikanje in podiranje pločevnik. Vrste kar ni zmanjkalo in tudi nagrad za zmagovalce ne. Svojo spretnost je otrokom moral pokazati tudi gospod Bojan, ki je bil vseskozi z nami. Vzgojiteljice so poskrbele za dobro vzdušje in red. Mi, stari starši, pa smo se spoznavali med seboj in ugotavljali, da dopoldne, preživeto na pikniku, vsem dobro dene. Naj na koncu pohvalim tudi akcijo zbiranja papirja, ki je vzporedno potekala. Seveda ne morem mimo velike zahvale gospodu župniku in vsem zaposlenim v vrtcu. Le še naprej tako.

Pa lep pozdrav,

stara starša Marjeta in Lojze

 

 

Copyright © 2014 Baragov vrtec. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: Art Konjedic

template-joomspirit