Dogodki

14Feb2024

V ponedeljek, 26. 2. 2024, ob 17. uri bo v dvorani župnišča predavanje oz. pričevanje igralca Gregorja Čušina, ki bo spregovoril o sebi in svoji družini.

11Okt2021

Mesec oktober je mesec rožnega venca. Da bi bili bolj povezani med seboj, smo v ponedeljek, 11. 10. 2021, vsi otroci in vzgojiteljice našega vrtca skupaj molili veseli del rožnega venca.

Dobili smo se na malem igrišču, nato pa smo v procesiji odšli okrog cerkve proti parku. […]

8Okt2021

Teden otroka je bil v letošnjem letu namenjen predstavitvi posameznih skupin ostalim otrokom.

Najprej so se nam predstavili otroci iz skupin Sončki in Lunce.

Zapeli so nam pesmico Naša četica koraka, zraven pa so nam tudi pokazali, kako so pomagali Jurčku zgraditi hišico, da je lahko skril svoje zajčke pred lisičko. […]

27Sep2021

Enega izmed sončnih tednov v septembru sta vzgojiteljici z otroki v najstarejši skupini izkoristili za tečaj rolanja.

Tečaj so vsak dan začeli s telovadbo, da so ogreli in razmigali svoje telo.

Sledilo je obuvanje in oblačenje obvezne opreme – ščitnikov. […]

23Sep2021

Zavedamo se, da je gibanje za otroke zares poglavitnega pomena, zato se vsako leto pridružimo projektu »Množični tek otok«.

In tako je bilo tudi letos. V četrtek, 23. 9. 2021, po zajtrku smo se vse skupine, razen naših najmlajših Sončkov, zbrale zunaj in odšle na igrišče k osnovni šoli. […]

10Sep2021

Prvi septembrski dnevi so bili zares lepi in prav poletno topli. Vreme je bilo kot nalašč primerno za »skok« 😊 na Šmarjetno goro, kamor se otroci iz skupine Oblački in Kapljice vsako leto zelo radi povzpnemo.

In tudi letos ni bila nobena izjema.

Na lepo sončno jutro smo se takoj po zajtrku uredili, […]

1Sep2021

Poletja je konec in ponovno se vsi spočiti in željni novih dogodivščin vračamo nazaj v vrtec. Medse sprejemamo nove prijatelje, se z njimi igramo in jih po potrebi, ko pogrešajo svoje mamice in očke, tudi malo potolažimo.

V najmlajši skupini pri Sončkih se predvsem crkljamo, pri Luncah že gremo na krajši sprehod okrog cerkve in po poti opazujemo malega polžka, ki nam je prekrižal pot. […]